Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

МАМЗ проводить освітні тренінги для містян

Facebook
Twitter
LinkedIn

Підтримати прєкт:

Фахівці МАМЗ виступили з ініціативою проведення тренінгів задля покращення ментального здоров’я та підтримки здорової атмосфери в колективі. Навчальні тренінги вже пройшли співробітники Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та Вінницького обласного медичного центру реабілітації дітей.

Тренінги проводилися за участі провідного тренера МАМЗ Яни Голошивець, яка разом зі співзасновниками Асоціації Людмилою Станіславенко та Сергієм Міщуком зосередилася на ключових питаннях психічного здоров’я, функціонування нервової системи, виснаження та дисоціації. Особливу увагу приділили методам самодопомоги під час стресових ситуацій.

Учасники тренінгу обговорювали такі важливі теми, як:

  • Психічне здоров’я
  • Робота нервової системи
  • Виснаження та його наслідки
  • Дисоціації та їх вплив на життя

Програма включала не лише теоретичні лекції, але й практичні вправи, які сприяють ментальному розвитку та стабілізації загального стану.

Пані Людмила Станіславенко наголосила на важливості таких заходів:

“Турбота про ментальне здоров’я та обізнаність соціальних працівників про роботу з людьми, які постраждали від повномасштабного вторгнення, сьогодні надзвичайно важлива. Ми активно проводимо подібні тренінги і постійно розширюємо коло партнерів, які спільно працюватимуть над турботою про ментальне здоров’я.”

Команда МАМЗ разом робить великий внесок у підтримку ментального здоров’я громадян. Партнерство та спільні зусилля стають запорукою створення міцного та здорового суспільства, готового до викликів сьогодення.

Ці тренінги є лише одним з багатьох кроків на шляху до покращення ментального здоров’я українців. Завдяки таким ініціативам, ми рухаємося до створення суспільства, де кожен має доступ до якісної психологічної допомоги і підтримки.

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn

    Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо