Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Команда МАМЗ отримала нагороду «За зцілення людських душ»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Підтримати прєкт:

В реаліях сьогодення, коли кожен день приносить нові випробування, важливо не забувати про тих, хто надає підтримку нашим героям не лише на полі бою, але й у шпиталях, допомагаючи їм повертатися до мирного життя. Однією з таких ініціатив є діяльність волонтерів Міжнародної Асоціації Ментального Здоров’я (МАМЗ), які отримали відзнаку «За зцілення людських душ».

Ця почесна нагорода є визнанням важливості їхньої роботи та безцінного внеску у відновлення ментального здоров’я наших військовослужбовців. Волонтери МАМЗ працюють з пораненими військовими у шпиталях, з їхніми родинами, а також з трудовими колективами та соціальними працівниками.

«Робота з військовими у шпиталі та членами їхніх родин є надзвичайно важливою. Ми не лише допомагаємо їм подолати наслідки травм та стресу, але й готуємо нове покоління спеціалістів, які зможуть надавати необхідну підтримку та допомогу нашим Героям у подоланні труднощів, пов’язаних з війною, – розповідає співзасновниця МАМЗ, практикуюча психологиня, доктор філософії з галузі знань соціальні та поведінкові науки за спеціальністю політологія Людмила Станіславенко.

Військовослужбовці, які несуть службу на передовій, захищають нас ціною власного здоров’я, а іноді й життя. Тому ми повинні підтримувати їх не лише на фронті, але й допомагати їм повертатися до мирного життя. Нагороди та подяки від військових свідчать про важливість роботи команди МАМЗ, яка щоденно працює над зціленням людських душ.

Довідково: Міжнародна Асоціація Ментального Здоров’я (МАМЗ) була створена у відповідь на виклики, з якими стикається Україна в умовах повномасштабного вторгнення. Засновниками МАМЗ є визнані експерти у сфері психології та психотерапії – Людмила Станіславенко та Сергій Міщук. Ініціатива має на меті підтримку ментального здоров’я та психічного благополуччя українців, а також розвиток кваліфікованих спеціалістів у цій сфері.

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn

    Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо