Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Юні вінничани отримали пакунки від фонду Людмили Станіславенко

Facebook
Twitter
LinkedIn

З перших днів діяльності Благодійний фонд Людмили Станіславенко опікувався вихованцями дитячих будинків та малюками із соціально-незахищених верств населення. З початком війни коло підопічних фонду дещо розширилось і сьогодні засновниця фонду активно проводить акції для родин переселенців й тих, хто через війну опинився у скрутному становищі.

Одна з подібних ініціатив була реалізована наприкінці березня. В рамках заходу майже 200 дітлахів отримали пакунки з дитячим пюре та сухими сніданками.

«Поспілкувалась з дітками та їх мамами, потримала на руках маленьких вінниччан та діток переселенців. Усі дітки які «потрудились» і прийшли з батьками традиційно отримали від мене невеличкі сюрпризи) Люблю коли вони так щиро дивуються і радіють», – розповідає засновниця фонду Людмила Станіславенко.

Пані Людмила наголошує, що реалізація подібних проектів проходить ледь не щомісяця та додає, що великі справи починаються з малих кроків. Тож вона закликає усіх охочих долучатися до подібних ініціатив та допомагати тим, хто цього потребує.  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо