Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Людмила Станіславенко стане спікеркою Глобального Форуму EUROWOMAN 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn

Наступний місяць буде насичений важливими зустрічами та заходами, адже з 16 по 23 липня у місті Глазго (Велика Британія) проходитиме Глобальний Форум EUROWOMAN 2023. Організатори зазначають, що захід стане подією року для України. Адже цьогоріч головна тема Форуму – протидія збройній агресії.
За словами Людмили Станіславенко учасниці обговорюватимуть про безпеку та справедливість для України й Європи, як необхідні фундаментальні складові глобального миру у світі.

Як Голова Вищої Ради Клубу Успішних Жінок я не лише виступатиму спікеркою Форуму, а й супроводжуватиму українську делегацію – більше 50 видатних жінок-лідерок з різних міст нашої держави, – розповідає Людмила Анатоліївна. – Загалом учасницями Форуму стануть впливові жінки з 27 країн світу. Серед спікерок такі видатні особистості, як Сьюзен Енн Девіс, Ольга Азарова, Венді Даймонд, Олена Лі, Ката Кевехазі, Ганна Бітон-Гаврилюк та інші.

За словами Людмили Станіславенко Форум отримав підтримку уряду Великобританії та офісу Першої Леді України Олени Зеленської.

У EUROWOMAN 2023 братимуть участь політикині, підприємниці, громадські діячки та жінки з активною громадською позицією, які готові підтримати Україну та створити новий безпековий план для Європи, – говорить пані Людмила. – Наша місія полягає в тому, щоб стати світовими лідерами у сфері об‘єднання суспільства на засадах соціальної справедливості та інновацій. Ми прагнемо створити світ, де жіноча сила гратиме важливу роль в його розбудові. Вдячна всім, хто долучився до організації та реалізації даної ініціативи. Ідея форуму та величезний вклад для створення такого формату спілкування належить Ользі Азоровій та Андрію Азарову.

EUROWOMAN 2023 стане першим глобальним жіночим Форумом, що відкриє двері до обговорення питань миру, сприятиме змінам у суспільній свідомості та сприятиме глобальному процвітанню.
Давайте разом побудуємо світ, де жіноча сила займає центральне місце у нашій боротьбі за гармонію, рівність та мир!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо