Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Переможицею Women Noble Prize 2023 стала Жінка №1 в Україні – Людмила Станіславенко

Facebook
Twitter
LinkedIn

За багатоцільове волотерство, політичну і соціальну роботу у часи війни в Україні, за захист національних інтересів і цінностей добра і миру Людмила Станіславенко нагороджена головною жіночою нагородою року – Премія ООН за вирішення соціально-політичних проблем сьогодення.

Людмила Станіславенко – засновниця благодійного фонду, політикиня та громадська діячка – головна спікерка Глобального Міжнародного Форуму EuroWoman 2023 – отримала світове визнання, ставши лауреаткою Women Nobel Peace під час Global Business Week 2023 у Глазго, Великобританія. 

Більше 20-ти років тому я прийняла рішення допомагати людям, які опинились у складних життєвих обставинах. Тож значну частину свого  життя я присвятила благодійності та волонтерству, – розповідає пані Людмила. – Багато років поспіль ми з родиною допомагаємо тим, хто цього потребує – людям з інвалідністю, багатодітним родинам, літнім людям, інтернатним закладам та притулкам для тварин. З самого початку збройної агресії на Сході України у 2014 році особливу увагу та допомогу ми приділяємо військовослужбовцям, які стали на захист нашої держави, та їх родинам. Повномасштабне вторгнення розширило коло людей, які потребували підтримки та поставило перед нами нові виклики. У лютому 2022 року ми створили центр для біженців, у якому безпечний прихисток, підтримку та речі першої необхідності отримали більш ніж 25 тисяч людей. З перших днів повномасштабного вторгнення постійно передаємо на фронт захисну амуніцію, тепловізори, медикаменти, продукти харчування та звісно ж автомобілі.

Звичайно, отримати дану відзнаку – це велика честь та відповідальність. Нагорода підкреслює, що заходи та акції, які ми з командою організовуємо мають велике значення для суспільства. Тож ми не зупиняємось на досягнутому й надалі працюватимемо заради Перемоги.

Окрім допомоги військовим та українцям, які пережили окупацію, або вимушені були переїхати до нашого міста Людмила Станіславенко, як психолог-волонтер, працює з родинами загиблих Героїв та пораненими військовими в шпиталях. 

Психологічна підтримка родин, які втратили своїх рідних, або психологічна допомога пораненим військовим з поля бою – це вкрай необхідна робота на сьогоднішній день, – розповідає пані Людмила. – Рятуючи/стабілізуючи одне життя я відчуваю, що «рятую всесвіт» окремої родини. Медичні обстеження, юридичні консультації, продуктові набори, програми реабілітації – це найменше, що я з командою можу зробити, як вдячність тим, хто тримає небо над нашими головами та «стримує темряву» на кордонах нашої країни. 

Людмила Станіславенко – видатна особистість світового рівня, яка продовжує боротьбу за справедливість, рівність, мир та безпеку.

Довідково: Global Business Week 2023 за підтримки Уряду Великої Британії, став платформою, яка об’єднала представників та представниць з 35 країн світу. Загалом учасниками заходу стали більш ніж 350 людей.

Основними блоками бізнес-тижня стали: 

  • Бізнес-форум BigBoss;
  • Бізнес-форум EuroWoman;
  • День країни;
  • Українське Сонце;
  • сімейний бізнес-табір;
  • Шотландський бізнес-тур;
  • Чемпіонат світу зі стартапів.

Головною темою заходу, яка обговорювалась учасниками й учасницями, стала повномасштабна війна в Україні. Адже це питання болюче не лише для мільйонів наших співвітчизників, а й усього світу. Економічна та гуманітарна ситуація, продовольча криза, екологічна катастрофа – це всі ті проблеми, які постали перед планетою після вторгнення рашистів в нашу країну.

Українську делегацію очолювала Людмила Станіславенко, яка стала головною спікеркою глобального заходу.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо