Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Людмила Станіславенко відзначила «Янголів в білих халатах»

Facebook
Twitter
LinkedIn

У Вінниці відзначили найкращих медиків, які щодня рятують життя та піклуються про здоров’я містян. Свої нагороди «Янголи в білих халатах» отримали в рамках соціального та благодійного проекту «ТОП 50 КРАЩИХ ЛІКАРІВ М.ВІННИЦІ».

«В одній залі зібрались разом найкращі лікарі міста, які були відзначені та нагороджені за свої досягнення в медичній галузі. Ці люди дійсно заслуговують на визнання, оскільки їхні знання, професіоналізм та відданість пацієнтам рятують життя кожного дня», – наголосила Людмила Станіславенко.

Окрім того, під час заходу відбулось нагородження лауреаток «Рейтингу ТОП-100 видатних людей» від World Woman Club. В рамках ініціативи відзнаки отримали вінничани, які роблять вагомий внесок в розвиток нашої області й країни.

Варто зазначити, в рамках проекту організатори збирали кошти на підтримку українських захисників. Кошти були передані на закупівлю квадрокоптер/тепловізор для 81 аеромобільної десантно-штурмової бригади, частини А2120.

Ініціаторками проведення заходу виступили Анна Вінницька – авторка публіка «Білий список Вінниця» та членкиня КУЖ, лікарка Катерина Семенюк.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо