Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Людмила Станіславенко відвідала родини загиблих Героїв

Facebook
Twitter
LinkedIn

Голова благодійного фонду Людмила Станіславенко разом з ініціаторкою проекту «Дотик янгола» Мариною Бондаренко продовжує відвідувати родини загиблих захисників. Під час зустрічі вінничанки, які втратили своїх чоловіків, діляться спогадами про найрідніших.

Кожна історія назавжди залишиться у серці цих мужніх жінок. Вони сповнені безмежним коханням до тих, кого у них забрав ворог й тих хто наближав нашу перемогу день за днем.

Одна з учасниць проекту розповіла, що її коханий пішки спускався з Ай-Петрі, аби побачити свою кохану. Не просту історію кохання і життя Володимира та Юлії Гаврилюк знають тільки близькі родині люди.

Вона відома волонтерка, він Герой-військовий, який відав своє життя, рятуючи побратимів і нас із вами. Вони познайомились 16 років тому в українському Криму, там народили сина Володимира, нарешті, купили такі омріяну квартиру в Ялті й часто говорили про майбутнє. У 2014-ому російські загарбники зруйнували їх мирне, щасливе життя. Саме тоді подружжя переїхало у Вінницю, а згодом і в рідне село Володимира, де через деякий час народили чарівну донечку, татову Перлинку — Анютку, яка дуже любить тварин і фотографуватися.

Володимир захищав нашу землю ще з 2014 року. Юля з початку повномасштабного вторгнення налагодила роботу величезного цеху, що регулярно відправляє на фронт смачну домашню їжу.

У Володі були мрії добудувати камін, зробити ремонт, поїхати на відпочинок із дружиною та дітьми, побудувати будиночок для гостей та зробити «ялинковий чупа-чупс»…. Сьогодні ці плани в життя реалізовує, – розповідає жінка.

Юля разом із сином, який у свої 14 років швидко подорослішав і допомагає мамі продовжувати справи свого тата.

Зазначимо, Юлія – одна із учасниць фінального проекту «Дотик Янгола» який завершується 19-го квітня й нового проекту для дружин загиблих Героїв — «Незламна Жінка», колаборації «Незламна» та «Жінка Вінниччини». Підготовка до нових проектів вже стартувала.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо