Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Фонд Людмили Станіславенко передав електрокардіограф лікарні ім. Пирогова

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М. І. Пирогова отримала новий електрокардіограф – медичне обладнання, яке критично важливе для діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. Це ще одна ініціатива Благодійного фонду Людмили Станіславенко, що разом із волонтерським штабом “Українська команда” передає допомогу медичним закладам.

Ми намагаємося допомагати там, де це найбільш необхідно. Сучасний електрокардіограф – це не просто апарат, а можливість для лікарів оперативніше приймати рішення, рятувати життя. В умовах нинішніх викликів кожен інструмент, кожен ресурс має величезне значення, – коментує Людмила Станіславенко, засновниця фонду.

Ця передача – далеко не перша ініціатива фонду. Людмила Станіславенко та її команда вже неодноразово надавали медичне обладнання і ліки лікарням, які потребують додаткових ресурсів. Такі дії відображають основний принцип фонду – підтримувати тих, хто цього потребує, особливо в кризових умовах.

Електрокардіограф дозволить значно полегшити роботу лікарів, покращивши якість діагностики. Особливо важливо, що нове обладнання стане в пригоді при значному потоці пацієнтів, які потребують термінової допомоги.

Фонд Людмили Станіславенко продовжуватиме свою роботу і надалі.

Ми завжди намагаємося бути поруч із тими, кому потрібна підтримка. І будемо це робити стільки, скільки буде потрібно, – додає вона.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо