Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

«Вона чекає»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Підтримати прєкт:

«Вона чекає» – всеукраїнський проєкт, який було створено для підтримки жінок, що чекають на повернення своїх рідних із полону. У цей важкий час, коли Україна проходить через складні випробування, проєкт став символом надії, віри та мужності українських жінок.

Мета та значення проєкту

Проєкт приурочено до Дня Державного Прапора України, і його головною метою є не тільки привернення уваги до тих, хто чекає на своїх рідних із полону, але й надання моральної підтримки жінкам у цей важкий час. Огортаючись у синьо-жовтий прапор, кожна учасниця проєкту несе послання віри у перемогу та повернення рідних додому.

Важливість проєкту для суспільства

Війна залишила багатьох жінок у стані постійного очікування. Їхні чоловіки, брати, сини або доньки зникли безвісти чи потрапили в полон, а кожен день очікування перетворюється на важке випробування. Проєкт «Вона чекає» став своєрідним містком між родинами військових та всім українським суспільством, показуючи, що жінки не залишаються наодинці зі своїм болем – їх підтримує вся Україна.

Сила надії під синьо-жовтим прапором

Український прапор у рамках проєкту символізує єдність, надію та нескореність. Кожна історія жінки, яка обгортається у прапор, нагадує всій країні про те, що за кожним воїном стоїть ціла родина, яка продовжує вірити у його повернення. Проєкт має важливу місію – підтримувати дух тих, хто чекає, та привертати увагу суспільства до проблеми полону українських захисників.

Відгуки та підтримка

Проєкт «Вона чекає» отримав широку підтримку у суспільстві. Завдяки активній участі місцевих бізнесів, громадських діячів та активістів, історії цих жінок стали відомими по всій країні. Особлива подяка Nica Nicaleo за її ідею та об’єднання людей для цієї важливої ініціативи.

Долучайтеся до проєкту «Вона чекає» та станьте частиною великої національної підтримки!

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn

    Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо