Зв’язатися з нами

Слідкуйте за нами:

Людмила Станіславенко передала електрокардіографи вінницьким медикам

Facebook
Twitter
LinkedIn

Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка отримала сучасні електрокардіографи, що дозволить медикам своєчасно діагностувати та контролювати стан здоров’я пацієнтів, особливо тих, хто пережив важкі травми, включаючи ампутації кінцівок. Це обладнання було передане завдяки спільним зусиллям благодійного фонду Людмили Станіславенко та Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Ініціаторкою передачі обладнання стала Людмила Станіславенко, засновниця фонду, яка не вперше допомагає медичним закладам регіону.

“Наша команда робить усе можливе, щоб підтримати лікарів, які боряться за життя та здоров’я людей. Особливо в цей непростий час, коли медична система відчуває надзвичайне навантаження, важливо надавати лікарям те, що вони потребують для якісної та оперативної допомоги. Передача електрокардіографів — лише один із кроків у напрямку систематичної підтримки наших «янголів у білих халатах». Ми й надалі продовжуватимемо допомагати і докладати максимум зусиль, щоб наші медики мали все необхідне для порятунку життів”.

Зазначимо, електрокардіографи дозволять фахівцям лікарні оперативно діагностувати кардіологічні проблеми у пацієнтів, що є критично важливим для людей із травмами, включаючи військових та переселенців, які постраждали від війни. Завдяки цьому медичному обладнанню лікарі матимуть можливість швидше виявляти потенційно небезпечні стані і забезпечувати своєчасну допомогу.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Попередні новини

Залиште, будь ласка, свій номер телефону і ми вам обов'язково передзвонимо